spot_img
spot_img

МИОА: ИЗВЕСТУВАЊЕ – Службеник за млади

МинистерстваМИОА: ИЗВЕСТУВАЊЕ - Службеник за млади

Најчитано

Ве известуваме дека лице одговорно за работењето на Канцеларијата за млади за координирање, спроведување и следење на прашања од интерес на младите во делокругот на надлежностите на институцијата, е службеникот Зана Зумери.

Контакт: zana.zumeri@mioa.gov.mk

телефонски број +389 2 3200 953

 

 

Извор: Министерство за информатичко општество и администрација 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000