spot_img

Карбинци: Средба со претставници од Центарот за источно плански регион

ОпштиниКарбинци: Средба со претставници од Центарот за источно плански регион

Најчитано

На средбата на градоначалникот со претставници од Центарот за источно плански регион и НУ Завод за заштита на спомениците на културата и музеј – Штип, се официјализираше започнувањето на реализацијата на проектот “Eлектрификација, оградување и поставување на туристичката сигнализација на археолошки локалитет Баргала” финансиран од Биро за регионален развој преку Центарот за источно плански регион и Општина Карбинци.

“Ние продолжуваме да бидеме, како и секогаш,  во поддршка на промоција и развој на вистинската култура и уметност” , истакна градоначалникот на општина Карбинци, Виктор Паунов.

 

 

 

Извор: Општина Карбинци 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе