spot_img

Пехчево: „Уредување на рекреативен центар во туристичка населба Равна Река“

ОпштиниПехчево: „Уредување на рекреативен центар во туристичка населба Равна Река“

Најчитано

Завчера во просториите на Општина Пехчево беше потпишан Договор помеѓу Центарот за развој на Источен плански регион, фирмата „Градежник ИНГ“ ДООЕЛ Берово и крајниот корисник Општина Пехчево за реализација на проектот „Уредување на рекреативен центар во туристичка населба Равна Река – I и II фаза“.

      

Проектот е во вредност од 12.023.416,48 денари и е финансиран од страна на Бирото за регионален развој преку Програмата за рамномерен регионален развој за 2021/2022 година, спроведен од страна на Центарот за развој на Источен плански регион, а краен корисник од реализација на истиот е Општина Пехчево.

 

Времетраењето на проектот е во период од шест месеци од денот на воведување во работа.

 

 

 

 

Извор: Општина Пехчево

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе