spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниТетово: Јавен оглас за ангажирање на 1 консултант/ка и 6 тутори за...

Тетово: Јавен оглас за ангажирање на 1 консултант/ка и 6 тутори за поддршка на ученици роми

Општина Тетово објавува јавен оглас за ангажирање на консултант и тутори за поддршка на ученици Роми од 2ро, 3то и 4то одделение во основно образование во Општина Тетово…

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА  1 (еден) КОНСУЛТАНТ/КА И  МАКСИМУМ 6 (шест) ТУТОРИ ЗА ПОДДРШКА НА УЧЕНИЦИ РОМИ ВО ОПШТИНА TЕТОВО

ПРИЈАВА ЗА ТУТОРИ

 

 

 

 

Извор: Општина Тетово 

Прочитајте

Градоначалник Манчев: Од 2021 година си поставив за цел да го...

0
1. Какви реформи се случуваат во општинската администрација во Босилово? Реформите во делот на администрацијата се случуваат со законски измени или дополнувања на законите на предлог на Владата...