spot_img

Тетово: Известување за продолжување на рокот за аплицирање

ОпштиниТетово: Известување за продолжување на рокот за аплицирање

Најчитано

Општина Тетово информира дека рокот за пријавување на Јавниот повик за учество во акција за дооформување на средно образование за возрасни лица Роми од Општина Тетово, согласно пријавувањето и доставувањето на потребните документи, ќе се продолжи до 27.02.2023 година.

 

Општина Тетово објавува јавен повик учество во акција за дооформување на средно обраозвание за возрасни лица Роми од Општина Тетово…

ЈАВЕН ПОВИК ЗА УЧЕСТВО ВО АКЦИЈА ЗА ПОДДРШКА – ДООФОРМУВАЊЕ НА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ВОЗРАСНИ ЛИЦА РОМИ

ИЗЈАВА

ПРИЈАВА ЗА ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЛИЦА ЗА КОМПЛЕТИРАЊЕ НА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ 

 

 

 

 

 

Извор: Општина Тетово 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе