spot_img

Чаир: Помош за граѓаните од општините Скендерај и Митровица

ОпштиниЧаир: Помош за граѓаните од општините Скендерај и Митровица

Најчитано

На помош на поплавените Митровица и Скендерај.
Општина Чаир, заедно со Фондацијата „Албиз“, Аптеката „Херба“, Здружението на пожарникари доброволци „Бајрам Мифтари“ од Чаир, „Калири и Мересисе“, Фондацијата „НУН“, здруженијата „Ел Хилал“, „Мерxамет“ и „Легис“  испратија помош за поплавените региони на Косово, Митровица и Скендерај.
Помошта е во вредност од околу 1.000.000 денари и се состои од артикли, со кои се надеваме дека барем ќе помогнеме да се санираат штетите и да се надминат тешкотиите настанати по поплавите од пред неколку дена.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе