spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКонче: Завршно со асфалтирање во село Конче на улица ,,1″,,2″„3“ и „4“

Конче: Завршно со асфалтирање во село Конче на улица ,,1″,,2″„3“ и „4“

Погледнете:??

 

Извор: Општина Конче 

Прочитајте