spot_img

Радовиш: Средба со граѓаните на с. Тополница

ОпштиниРадовиш: Средба со граѓаните на с. Тополница

Најчитано

Заедно со менаџерскиот тим на рудниците Бучим и Боров Дол, остваривме состанок со жители од населеното место Тополница.

Повод за состанокот беше надминувањето на проблемите кои ги имаат овие жители во врска со водоснабдувањето, собирањето на сметот и други инфраструктурни зафати.

Проблемите мора да се решаваат системски и организирано во соработка со месното население.

 

 

Извор: Општина Радовиш 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе