spot_img
spot_img

Радовиш: Завршуваат активности на улицата Видое Смилевски Бато

ОпштиниРадовиш: Завршуваат активности на улицата Видое Смилевски Бато

Најчитано

Градежните работи на улицата „Видое Смилевски Бато“ се во завршна фаза. „Со оваа улица конечно решивме приоритет кој долго време се чекаше“ истакна Градоначалникот Ацо Ристов.

Изградбата на оваа улица, заедно со комплетна комунална инфраструктура изнесува 6,5 мил.денари.

 

 

Извор: Општина Радовиш 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000