Сарај: ЈП Паркови и зеленило денеска продолжи со акцијата за чистење во општината

ОпштиниСарај: ЈП Паркови и зеленило денеска продолжи со акцијата за чистење во...

Најчитано

Јавното претпријатие Паркови и зеленило продолжи со акцијата за чистење и уредување на зеленилото на главниот пат што минува низ населените места Долно и Горно Сфиларе.
Во текот на акцијата беа спроведени следните активности: косење и собирање на косена трева, кастрење на дива вегетација, собирање хартии и отпад како и нивно товарење.
Акцијата ќе продолжи и во наредните денови.
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе