spot_img
spot_img

Штип: Општината се дигитализира

ОпштиниШтип: Општината се дигитализира

Најчитано

Граѓаните на Општина Штип веќе имаат можност за електронски пристап до сите општински услуги, со што преку дигитализирана платформа во секој момент ќе имаат можност да поднесуваат барања до сите одделенија и сектори во рамки на Општина Штип и јавните претпријатија.

Преку платформата “М ЗАЕДНИЦА” граѓаните ќе можат да пријавуваат проблем, а потоа преку одговорното лице во секторот или одделението надлежно за истиот, ќе комуницираме со граѓаните, со цел навремено и ефикасно постапување од страна општинската администрација и јавните претпријатија.

Апликацијата можете да ја симнете на:

Google play store – https://goo.gl/Y9qhpE (за корисниците на Android)

App store – https://apple.co/2SbERqJ (за корисниците на Apple)

Десктоп верзија: www.mzaednica.mk

Дополнително преку веб страницата на Општина Штип, секој граѓананин, од својот личен електроски уред, да има можност за брзо и лесно плаќање на данокот за имот.

Нашата цел и визија е преку реализација на овие проекти да обезбедиме поквалитетни услуги, поефикасна администрација и спречување на корупцијата.

 

 

 

Извор: Општина Штип 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000