spot_img
spot_img

Ѓорче Петров: Се подобруваат условите за учениците во ООУ „Мирче Ацев“

ОпштиниЃорче Петров: Се подобруваат условите за учениците во ООУ „Мирче Ацев“

Најчитано

Општина Ѓорче Петров работи на реконструкција на патеките за учениците и дел од паркинг просторот во училиштето.

Со овој чекор ја подобруваме состојбата во дворот на училиштето. Преку изградба и на сливници во рамки на реконструкцијата ќе се придонесе за одведување на водите од паркинг просторот при поројни дождови.

Целосниот зафат е на површина од 150 м2. Општина Ѓорче Петров во континуитет работи на подобрување на условите во училиштата, но и во школските дворови.

 

 

 

 

 

Извор: Општина Ѓорче Петров 

 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000