spot_img
spot_img

Ѓорче Петров : Ревитализација на парковите за миленици

ОпштиниЃорче Петров : Ревитализација на парковите за миленици

Најчитано

Општина Ѓорче Петров во изминатиот период работеше на ревитализација и разубавување на заграденото игралиште за миленици кое што се наоѓа веднаш до стадинот.

Заменети беа дел од реквизитите, а се работеше и на оплеменување на постоечката урбана опрема којашто се користи од страна на граѓаните.

Наш приоритет и понатаму останува одржување на постоечките игралишта за миленици, како и изградба на неколку нови вакви места, кои што ќе придонесат за подобар пристап за рекреација на домашните миленици.

 

 

Извор: Општина Ѓорче Петров

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000