spot_img
spot_img

Кисела Вода: Јавен повик за избор на членови на управен одбор на ЈП за стопанисување со спортски сали и објекти

ОпштиниКисела Вода: Јавен повик за избор на членови на управен одбор на...

Најчитано

Општина Кисела Вода објавува jавен повик број за пријавување на заинтересирани лица за избор на членови во управен одбор и надзорен одбор за контрола на материјално-финансиско работење на Јавното претпријатие за стопанисување со спортски сали и спортски објекти Кисела Вода КВ Скопје.

Со цел транспарентно и ефикасно работење на ЈП Кисела Вода КВ Скопје, Општина Кисела Вода ги повикува сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат условите наведени во повикот да поднесат Пријава со соодветна документација до архивата на Општина Кисела Вода (ул.Петар Дељан бр.17- барака 6), најдоцна до 03 Април 2023 година.

За сите дополнителни информации – лице за контакт:

Милена Ѓоргиевска- претседател на  Комисија-  тел.070/292 394

e-mail: milena.gjorgievska​@​kiselavoda.gov.mk

Бојан Димковски – ВД директор на ЈП Кисела Вода КВ Скопје- тел:077/581 660

e-mail: sportskisali​@​kiselavoda.gov.mk

Јавниот повик со потребните критериуми е поставен на веб страницата на Општина Кисела Вода на следниот линк:

http://www.kiselavoda.gov.mk/content-data/Broshuri/9999.pdf

 

 

 

 

Извор: Општина Кисела Вода 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе