Гази Баба: Се реализира проектот Зелена Гази Баба

ОпштиниГази Баба: Се реализира проектот Зелена Гази Баба

Најчитано

Изминатиот период тимови на Јавното комунално претпријатие Гази Баба 2007 со интензивни теренски активности работат на подигање нови и уредување на постоечките зелени површини на територија на општина Гази Баба.

Се реализираше акција за засадување на повеќе од 1500 разновидни нискорастечки цвеќиња и повеќе од 500 садници од разновидни типови дрвја и грмушки на повеќе локации.

Досега реализиравме повеќе активности и се засадени повеќе од 6500 нови садници.

Извор: Општина Гази Баба 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе