Карпош: Известување за недобиени решенија за Данок на имот 2023 година

ОпштиниКарпош: Известување за недобиени решенија за Данок на имот 2023 година

Најчитано

Локалната самоуправа ги информира граѓаните кои досега не ги добиле своите Решенија за плаќање на данок за имот за 2023 година, (кои се доставуваат преку пошта), дека можат да се обратат и истите да ги подигнат во Одделението за утврдување и наплата на даноци, такси и други надоместоци, кое функционира во рамки на Општина Карпош (ул. Радика бр. 9). Во надеж дека ќе наидеме на соработка од ваша страна, однапред ви благодариме за разбирањето во врска со оваа ситуација.

 

 

 

Извор: Општина Карпош

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе