Штип: Со нова посветена акција до Позелен град

ОпштиниШтип: Со нова посветена акција до Позелен град

Најчитано

Благодарение на општествено одговорни компании, продолживме со пошумување и раззеленување на неколку голи површини во Штип.

Вработените од ЈП Исар заедно со нашите сограѓани засадија 1300 садници “Американски чемпрес”.

Само на овој начин заедно можеме да придонесеме кон почист воздух во нашиот град и подигнување на јавната свест за подобра животната средина.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе