Тетово: Известување

ОпштиниТетово: Известување

Најчитано

Транспарентноста и отчетноста пред граѓаните останува еден од главните столбови на Општина Тетово.

Продолжуваме секое тримесечје, кало и досега да ги објавуваме сите договори на дело што ги склучува општината.

За првите три месеци од 2023 година, Општина Тетово има склучено вкупно 3 договори. Од нив, два се за адвокати ангажирани во правните постапки што Општината ги поведе против претходното раководство и еден договор за надворешен советник за менаџирање со градежно земјиште.

На крајот од секој месец, сите вработени со договор на дело поднесуваат редовни извештаи за извршената работа.

Продолжуваме транспарентно и одговорно, со чист образ пред граѓаните!

Листа на договори на дело

 

 

 

 

 

Извор: Општина Тетово 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе