Гази Баба: Спроведена редовна проверка на Стандардот ISO 9001:2015

ОпштиниГази Баба: Спроведена редовна проверка на Стандардот ISO 9001:2015

Најчитано

Во Општина Гази Баба беше реализирана редовна проверка за стандардот ISO 9001:2015, а состанок одржа Секретарот на општина Гази Баба, Невенка Стаменковска Стојковски со претставниците од Еуромак контрол и претставници на раководството за квалитет од општина Гази Баба, Демирали Ислами и Сања Димовска.

Целта на интерната проверка е да се воспостават цели за квалитет на општината која има обврска да ги воспостави истите кои се однесуваат за процесите, надлежностите, ресурсите, персоналот, обемот на активности за реализација, задоволството на корисниците, реализацијата на проектите, управувањето со документираните информации на Системот за менаџмент со квалитет.

Управувањето и регулирањето е опишано во процедура за управување со документирани информации на системот за менаџмент со квалитет и Упатството за изработка на документирани информации од системот за менаџмент со квалитет за следење на законски прописи и други акти.

 

 

 

 

Извор: Општина Гази Баба

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе