spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниИлинден: Известување за реализиран Јавен повик за доделување еднократна парична помош за...

Илинден: Известување за реализиран Јавен повик за доделување еднократна парична помош за набавка на инвертер клими или соларни панели во 2023 година

Се известуваат жителите на Општина Илинден дека Јавниот повик за доделување еднократна парична помош за набавка на инвертер клими или соларни панели во 2023 година, е реализиран поради целосно искористување на финансиските средства предвидени во Буџетот на Општина Илинден за оваа намена.

Општина Илинден им се заблагодарува на сите жители кои покажаа голем интерес за учество на Јавниот повик, а за сите досега поднесени барања, барателите ќе бидат поединечно известени.

 

Извор: Општина Илинден 

Прочитајте

Градоначалник Манчев: Од 2021 година си поставив за цел да го...

0
1. Какви реформи се случуваат во општинската администрација во Босилово? Реформите во делот на администрацијата се случуваат со законски измени или дополнувања на законите на предлог на Владата...