spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниБутел: Јавен Повик за ликовната колонија Љубанци 2023 година

Бутел: Јавен Повик за ликовната колонија Љубанци 2023 година

Врз основа на член 39 став 2 и 4 од законот за здруженија и фондации (,,Службен венсик на РМ” бр. 52/10, 135/11) и член 67 од Статутот на Општина Бутел (,,Службен гласник на Општина Бутел” бр. 3/14 и 11/14), Градоначалникот и Одделението за јавни дејности на Општина Бутел, објавува:

Прочитајте

Градоначалник Манчев: Од 2021 година си поставив за цел да го...

0
1. Какви реформи се случуваат во општинската администрација во Босилово? Реформите во делот на администрацијата се случуваат со законски измени или дополнувања на законите на предлог на Владата...