spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниШтип: Успешно завршен Проектот за зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите

Штип: Успешно завршен Проектот за зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите

Општина Штип успешно го заврши Проектот за зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите, финансиран од УСАИД и доби признание како една од најуспешните во Македонија во делот на зголемување на приходите и извршување на буџетот.

 

 

 

 

 

Извор: Општина Штип 

Прочитајте