spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКонче: Еколошка вредност на секое населено место

Конче: Еколошка вредност на секое населено место

Приоритет од самиот старт на функционирањето како локална самоуправа ни претставува еколошката вредност на секое населено место како придобивка на секој граѓанин.

Со таа цел чекориме сигурно и стратешки во хортикултурно уредување и поставување на урбана опрема во секое катче како природна убавина кој заслужува да ја ужива секој.

Завршено во Д. Липовиќ, а наскоро продолжуваме во Дедино.

 

 

 

Извор: Општина Конче

Прочитајте