spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКонче: Заштитни огради на локалитетот ,,Влашки Колиби” лоциран во езерската населба Мантово

Конче: Заштитни огради на локалитетот ,,Влашки Колиби” лоциран во езерската населба Мантово

Поставување на заштитни огради на локалитетот ,,Влашки Колиби” лоциран во езерската населба Манто

 

 

 

 

Извор: Општина Конче 

Прочитајте