Конче: Завршно со уредување на пристапни патеки и улици

ОпштиниКонче: Завршно со уредување на пристапни патеки и улици

Најчитано

Завршно со уредување на пристапни патеки и улици Конче , продолжуваме во село Горни Липовиќ….

 

Извор: Општина Конче 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе