spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниГази Баба: Интензивно се работи на изградба на новата училишна сала во...

Гази Баба: Интензивно се работи на изградба на новата училишна сала во ООУ “Наум Охридски” во Булачани

Градоначалникот Бобан Стефковски направи увид во градежните работи за изградба на новата училишна сала во општинското основно училиште “Наум Охридски” во н.Булачани.
Она што може да се заклучи е дека градежните активности се реализираат согласно утврдениот план и динамика за изградба на училишната сала.
После 60 години ова основно училиште добива училишна сала со што учениците добиваат поквалитетни услови за реализација на часовите по физичко и здравствено образование.
Продолжува реализацијата на проекти за подобрување на условите за образование на сите ученици на територија на Општина Гази Баба.

Прочитајте