spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКарбинци: Патот Таринци - Долни Балван е еден од најважните проекти во...

Карбинци: Патот Таринци – Долни Балван е еден од најважните проекти во историјата

Застарената патна инфраструктура во овој дел беше главен проблем за околното население.
Повеќе од 50 години стар локален пат за прв пат ќе добие нов уреден лик со нова осветлена велосипедско пешачка патека!

 

 

Извор: Општина Карбинци 

Прочитајте

Град Скопје: Соопштение

0
Ја известуваме пошироката јавност дека денес од објава на извесен организатор на SkopYard кој од 21 март без претходно добиена согласност најавувал дека на...