Штип: Бесплатен петок за сите пензионери

ОпштиниШтип: Бесплатен петок за сите пензионери

Најчитано

Заради лошата економската состојба и ниските примања на нашите пензионери, Општина Штип овозможи сите пензионери, секој петок бесплатно да користат јавен превоз, со цел да ги задоволат основните животни потреби.

Ова е само една од низата групи на граѓани, кои добиваат привилегии во користењето на јавниот превоз во Општина Штип, бидејќи нашите обврски, се наши приоритети!

Како одговорна локална самоуправа, се грижиме за сите категории на граѓани, вклучувајќи ги и постарите жители на нашиот град.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе