Битола: Увид во градежните активности во Долно Оризари на 11 краци

ОпштиниБитола: Увид во градежните активности во Долно Оризари на 11 краци

Најчитано

Градоначалникот Тони Коњановски  изврши увид во работните активности кои се дел од реконструкцијата на 11 краци во с. Долно Оризари, во должина од 2.303 метри. Извршена е реконструкција на водоводни приклучоци во висина од 2.125.970 денари. Во тек е реконструкција на канализациони приклучоци и капаци во вредност од 561.680 денари, а додека целосната реконструкција во с. Долно Оризари ќе биде завршена со коловоз со вкупна вредност од 11.088.000 денари.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе