Тетово: Јавен повик

ОпштиниТетово: Јавен повик

Најчитано

Bpз основа нa член 69, член 84, член 86 oд 3aконот за општа управна постапка
(„Cлужбен весник на РМ” 6p. 124/15„), Градоначалникот на Општина Тетово објавува:

 

JABHA OБJABA 3A УPEДHO ДОCTABУBAЊE HA OПOMEHИ 3A ДAHOK HA ИMOT ЗА 2023 ГОДИНА

 

ЛИСТА 

 

 

 

 

 

Извор: Општина Тетово

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе