Гази Баба: Организирана акција на Инспекторатот на пазарот за стари работи во н.м Кирил Петрушевски

ОпштиниГази Баба: Организирана акција на Инспекторатот на пазарот за стари работи во...

Најчитано

На барање на жителите на населеното место Кирил Петрушевски, Инспекторатот на Општина Гази Баба организираше акција за санкционирање на дивите продавачи на производи на улицата Вера Радосављевиќ која е пристапна улица до пазарот за стари работи.
 Акцијата се изведе во соработка со Министерството за внатрешни работи и ЈП Градски паркинг.
 Во акцијата беа отстранети возилата оставени на коловозот, а согласно Законот за јавна чистота без изречени повеќе глоби.
Ваквите акции ќе се одржуваат често на двете критични точки и тоа на улицата покрај пазарот во н.Ченто и во населеното место Кирил Петрушевски.
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе