Гази Баба: Ден посветен на граѓаните

ОпштиниГази Баба: Ден посветен на граѓаните

Најчитано

Градоначалникот Бобан Стефковски имаше приемен ден за граѓаните кои изминатиот период побараа средба со него.
На овие средби директно учествуваат претставници од сите сектори на општинската администрација со цел да им овозможиме на граѓаните со едно доаѓање во општината да се најде решение за нивниот проблем.
Нема граѓанин кој побарал, а не добил прием во општината.
Општината ја градиме, слушајќи ги граѓаните!
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе