Гази Баба: Соопштение

ОпштиниГази Баба: Соопштение

Најчитано

Градоначалникот Бобан Стефковски оствари средба со претставници на канцеларијата на ОБСЕ во Скопје.
На средбата Стефковски и офицерката за набљудување од ОБСЕ, Нестани Капанадзе, разговараа за актуелни прашања.
Општина Гази Баба негува пријателски однос со меѓународните организации кои имаат свој претставници во Република Македонија.
Создаваме отворена општина за сите!
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе