spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниГрад Скопје: Соопштение

Град Скопје: Соопштение

Град Скопје објави Јавен повик за доделување на финансиски средства за спроведување програми, проекти и програмски активности во областа на спортот и младите од интерес за Град Скопје за 2023 година.

Право на учество на јавниот повик имаат здруженија на граѓани, невладини организации, фондации и други правни лица (во понатамошниот текст: правни лица), регистрирани во Централен регистар со седиште во градот Скопје, кои ги исполнуваат критериумите од Правилниците и ја доставиле потребната документација.

 

 

Јавен повик и потребна документација:

https://skopje.gov.mk/mk/apliciraj/javni-povici/

 

 

 

 

Извор: Град Скопје 

Прочитајте

МЗ: Средба со директорот на ФЗОМ – Разгледани можностите за проширување...

0
Министерот за здравство Арбен Таравари одржа состанок со директорот на Фондот за здравствено осигурување, д-р Александар Клековски, претставници на Фарамабренд-Нова (асоцијација на иновативни фармацевтски...