spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниГази Баба: Се гради трибина на спортското игралиште во дворот на подрачното...

Гази Баба: Се гради трибина на спортското игралиште во дворот на подрачното училиште на ООУ „Наум Охридски“ во Црешево

Градоначалникот Бобан Стефковски направи увид на градежните работи за изградба на трибина на спортското игралиште во дворот на подрачното училиште на ООУ “Наум Охридски” во Црешево.

Со реализацијата на овој проект ќе овозможиме изградба на трибина за следење на натпреварите и пристапни патеки со павер елементи околу спортскиот терен.

Вредноста на инвестицијата е 4.600.000 денари.

Извор: Општина Гази Баба

Прочитајте

МОН: Конкурс за стипендии за студиски престој во земјите членки на...

0
Централноевропска програма за размена во областа на  универзитетските студии    (CEEPUS-Central European  Exchange Program for University Studies)  објавува: КОНКУРС за стипендии за студиски престој во земјите членки...