spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиСамостојни државни органиАФПЗРР: ЈАВЕН ПОВИК за барања за користење на средства од Програмата за...

АФПЗРР: ЈАВЕН ПОВИК за барања за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој

Врз основа на член 7, алинеја 9 од Законот за основање на Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој („Службен весник на Република Македонија“ број 72/07, 5/09 43/14, 193/15, 39/16, 164/18 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ број 190/19), Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој го објавува следниот

ЈАВЕН ПОВИК бр.06/2021 за доставување на барања за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2021 година

 

македонска верзија
 

албанска верзија
Извор: Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој 

Прочитајте