spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиСамостојни државни органиДКСК: Оглас: Краткорочен ИКТ експерт во Проект финансиран од ЕУ “Поддршка на...

ДКСК: Оглас: Краткорочен ИКТ експерт во Проект финансиран од ЕУ “Поддршка на ЕУ за владеење на правото“

Прочитајте

Карпош: Координативна средба за подигање на хигиената

0
Градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски, вчера одржа координативен состанок со претставниците од Одделението за месна самоуправа и вработените коишто се задолжени за одржување...