Чаир: 13 работни решенија за наставници од основните училишта

ОпштиниЧаир: 13 работни решенија за наставници од основните училишта

Најчитано

13 работни решенија за наставници во училиштата на општина Чаир
Градоначалникот на општина Чаир, Висар Ганиу денеска им ги подели работните решенија на 13 наставници од општинските училишта во Чаир – „Хасан Приштина“, „Лирија“, „Имри Елези“, „Васил Главинов“, „Јашар Беј Шкупи“, „ Исмаил Ќемали“.“, “Конгреси и Манастирит“, „7 Марси“ и „Макаренко“.
Општина Чаир докажува дека била и ќе биде блиску до потребите на наставниците, родителите и учениците.
Градоначалникот на општината Висар Ганиу во оваа прилика рече дека зајакнувањето на кадровските капацитети е важна мисија и дека несомнено придонесува за непречено одвивање на квалитетен и иновативен образовен процес.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе