Чаир: Форум на тема „Обновливите извори на енергија за сигурна иднина“

UncategorizedЧаир: Форум на тема „Обновливите извори на енергија за сигурна иднина“

Најчитано

„Обновливите извори на енергија за сигурна иднина“ беше темата на форумот што го одржавме во рамки на истоимениот проект и е дел од програмата Еразмус+ каде општина Чаир е проектен партнер.
Во оваа прилика градоначалникот на општина Чаир, Висар Ганиу, ги презентираше добрите практики кои институцијата што ја води ги спроведува во користењето на обновливите извори на енергија, појаснувајќи дека во моментот, во овој период на енергетска криза, општина Чаир е фокусирана на воспоставување соларни панели во едукативно образовните институции.
На оваа трибина и претходеше средбата што градоначалникот Ганиу ја имаше со учесниците на проектот „Обновливи извори на енергија за безбедна иднина“ во кој учествуваат претставници од Турција, Словачка и Романија, како и Еко Живот од Кавадарци, Северна Македонија и општина Чаир.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе