Гостивар: Известување

ОпштиниГостивар: Известување

Најчитано

Од 17.10.2022 година, информиравме дека започна да се чисти атмосферската канализација во Гостивар.

Оваа активност се спроведува во рамките на прокетот „Подобрување на отпорноста кон поплавите во Полошки регион“ финансиран од Владата на Швајцарија, а се спроведува од Програмата за развој од Обединетите Нации (УНДП) и Министерството за животна средина и просторно планирање во Р. Северна Македонија

Изведувач на работите е „Еко тим Скопје“, а ќе помага и општинското претпријатие „Комуналец“.

 

 

Извор: Општина Гостивар 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе