spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниШтип: Соопштение

Штип: Соопштение

Општина Штип ги известува сите правни субјекти и физичките лица дека поради неуспешна достава на решенијата за присилна наплата на пријавените адреси во даночното одделение,Општина Штип изготви јавна објава за уредна достава на истите.По истекот на законски предвидениот рок ќе се пристапи кон извршување на решенијата.

Општина Штип ги повикува сите правни и физички лица да извршат подигање на решенијата во законски предвидениот рок.

⇓ ЈАВНА ОБЈАВА ЗА УРЕДНО ДОСТАВУВАЊЕ НА РЕШЕНИЈА ЗА ПРИСИЛНА НАПЛАТА ЗА ПОВЕЌЕ СТРАНКИ

 

 

 

 

Извор:  Општина Штип 

Прочитајте

Мицкоски на средба со дијаспората во Њујорк, да се обединиме во...

0
Почитувани, Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Христијан Мицкоски оствари средби со македонската дијаспора во Њујорк, САД. Присуствуваше на вечерната богослужба во чест на светите...