Бутел: Јавен повик за работно ангажирање на невработени лица

ОпштиниБутел: Јавен повик за работно ангажирање на невработени лица

Најчитано

Предмет на јавниот повик е работно ангажирање на 50 невработени лица преку организирање на јавни работи на територијата на општина Бутел во согласност со Проектот за работно ангажирање на невработени лица преку организирање на јавни работи на територијата на општина Бутел бр. 09-07 од 03.01.2023 година.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе