spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниТетово: Правилник за утврдување и исплата на надоместок на штета од каснување...

Тетово: Правилник за утврдување и исплата на надоместок на штета од каснување од бездомни кучиња

Врз основа на член 36 од Законот за локалната самоуправа (“Службен весник на РМ бр. 05/02) Советот на Општина Тетово, на седницата одржана на ден 28.10.2022 донесе:

ПРАВИЛНИК ЗА НАЧИНОТ И ПОСТАПКАТА НА УТВРДУВАЊЕ И ИСПЛАТА НА НАДОМЕСТОК НА ШТЕТА ПРЕДИЗВИКАНА ОД КАСНУВАЊЕ ОД БЕЗДОМНИ КУЧИЊА

БАРАЊЕ

 

 

 

 

Извор: Општина Тетово

Прочитајте

Бутел: По 40 години реконструкцијата на улицата “Натанаил Кучевишки”

0
Нема запирање кога се работи за доброто на граѓаните и за нивните потреби. Денес, започна реконструкцијата на улицата “Натанаил Кучевишки” со површина од 3000...