spot_img

Берово: Одговорете на анкета ,,Кој сакате да учествува на ЕТНО плоштад фестивалот 2023 година”

ОпштиниБерово: Одговорете на анкета ,,Кој сакате да учествува на ЕТНО плоштад фестивалот...

Најчитано

Почитувани граѓани на Општина Берово

 

Со цел, целосно транспарентно и отчетно работење на општина Берово,  Ве известуваме дека на веб страната на Општина Берово www.berovo.gov.mk ,  е поставена анкета за тоа Кој сакате да учествува на ЕТНО плоштад фестивалот 2023 година.

Анкетата е поставена од десна страна, на отварање на општинската веб страна.

Притоа, понудени се следниве музички ѕвезди:

Саша Ковачевиќ

Даниела Мартиновиќ

Петар Грашо

Јелена Розга

Жељко Самарџич

По истекот на 5 денови од анкетата, музичката ѕвезда која што ќе освои најголем број гласови и  доколку не постојат некакви пречки,  ќе биде склучен договор за ангажирање за време на  ЕТНО плоштад фестивалот 2023 година.

Се надеваме дека ќе го донесете правиот избор и Берово ќе понуди одлична програма  и многу забава за време на ЕТНО Плоштад фестивалот 2023 година.

 

 

 

 

Извор: Општина Берово

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе