spot_img
spot_img

Дебар: Јавен оглас за ангажирање на консултант и тутори за поддршка на ученици Роми

ОпштиниДебар: Јавен оглас за ангажирање на консултант и тутори за поддршка на...

Најчитано

Општина Дебар објавува јавен оглас за ангажирање на консултант и тутори за поддршка на ученици Роми од 2ро, 3то и 4то одделение во основно образование во Општина Дебар.

Оваа активност се имплентира како дел од акцијата „Пост КОВИД 19 мерки за превенција и опоравување во образованието за деца и возрасни„ финансирана во рамки на заедничкиот проект на Европската Унија и Советот на Европа, РОМАКТЕД Програмата Фаза II за „Промовирање на добро управување и зајакнување на Ромите на локално ниво„

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА 1 еден КОНСУЛТАНТКА И МАКСИМУМ 6 шест ТУТОРИ ЗА ПОДДРШКА-НА УЧЕНИ

 

 

Извор: Општина Дебар 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000