spot_img

Дебар: Јавен повик учество во акција за дооформување на средно обраозвание за возрасни лица Роми

ОпштиниДебар: Јавен повик учество во акција за дооформување на средно обраозвание за...

Најчитано

Општина Дебар објавува јавен повик учество во акција за дооформување на средно обраозвание за возрасни лица Роми од Општина Дебар.

Оваа активност се имплентира како дел од акцијата „Пост КОВИД 19 мерки за превенција и опоравување во образованието за деца и возрасни„ финансирана во рамки на заедничкиот проект на Европската Унија и Советот на Европа, РОМАКТЕД Програмата Фаза II за „Промовирање на добро управување и зајакнување на Ромите на локално ниво„

ЈАВЕН ПОВИК ЗАУЧЕСТВО ВО АКЦИЈА ЗА ПОДДРШКА – ДООФОРМУВАЊЕНАСРЕДНООБРАЗОВАНИЕЗАВОЗРАСНИЛИЦА РОМИ

 

 

Извор: Општина Дебар 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе