spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниВелес: Децата се наша ИДНИНА

Велес: Децата се наша ИДНИНА

Во континуитет се потпишуваат решенијата за исплата на еднократна парична помош за секое новороденче во Општина Велес.
Повеќе информации околу критериумите и начинот на исплата може да најдете на следниот линк: bit.ly/3HbXtih
Најдоброто за најмалите, зашто Велес е на сите нас!

Прочитајте

Град Скопје: Соопштение

0
Ја известуваме пошироката јавност дека денес од објава на извесен организатор на SkopYard кој од 21 март без претходно добиена согласност најавувал дека на...