spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниВаландово: Јавен повик за избор на идејно решение за сценографија на ФОЛК...

Валандово: Јавен повик за избор на идејно решение за сценографија на ФОЛК ФЕСТ Валандово 2023 година

Општина Валандово објавува јавен повик за избор на идејно решение за сценографија на ФОЛК ФЕСТ Валандово 2023 година, кој ќе се одржи на 28.05.2023 година во фестивалската сала „Јанко Узунов“ во Валандово.

 

При изработка на идејното решение да се има предвид следното:

  • Да бидат вградени елементи кои одговараат на најсовремената ЛЕД технологија со вградени елементи (мотиви) автентични за Валандовското поднебје;
  • Простор за фестивалскиот оркестар кој ќе настапува во живо во полн состав;

 

Понудите од идејното решение, со изработена макета од истото и 3Д макета, да се достават најдоцна до 31.03.2023 година до 15:00 часот на адреса: Општина Валандово ул. Иво Лола Рибар бр. 3, 2460 Валандово, со назнака „ИДЕЈНО РЕШЕНИЕ ЗА ФОЛК ФЕСТ ВАЛАНДОВО 2023“

 

Авторот во понудата да ја наведе вкупната цена која ја нуди за реализација на понуденото идејно решение.

 

ОПШТИНА ВАЛАНДОВО


 

ДОКУМЕНТИ:

– Јавен повик (pdf)

 

 

Извор: Општина Валандово

Прочитајте

Градоначалник Манчев: Од 2021 година си поставив за цел да го...

0
1. Какви реформи се случуваат во општинската администрација во Босилово? Реформите во делот на администрацијата се случуваат со законски измени или дополнувања на законите на предлог на Владата...