spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМаркетингДобитници на награди од наградната игра “Започни ја пролетта со ИутеКредит”

Добитници на награди од наградната игра “Започни ја пролетта со ИутеКредит”

Во период од 1-ви март 2023 до 31-ви март 2023 година квалификувани за учество во наградната игра беа сите нови и постоечки клиенти на Иуте Кредит Македонија на кои им беше одобрен и исплатен кредит во посочениот период. Согласно Правилата за учество во наградната игра, извлекувањето на добитниците на наградите се изврши по електронски пат по принципот на случаен избор.

Извлекувањето се одржа  на ден 10.04.2023 година во 12 часот во седиштето на Организаторот на ул. 1732 бр.4, Ламела А/ДП бр.1 1000 Скопје-Центар, Република Северна Македонија.

Извлечени се следните награди:

  • 5 x велосипеди
  • 10 x мобилни телефони
  • 35 x Mastercard картички (гифт ваучери)

Листа на добитници на награди со име, презиме и референтен број.

Добитници на мобилни телефони:

Цена Петрушовска 880038072
Емилија Апостоловска 881102648
Бојан Ѓорѓиевски 881010303
Димитар Андонов 880574206
Габриела Алексиќ 881076897
Лариса Соколовска 880879008
Јасин Јусуф 880354170
Елизабета Ацеска 880759089
Денис Куртов 880924319
Александар Александров 880516332

Добитници на Mastercard картички (гифт ваучери):

Спасија Парталоска 880133919
Наташа Ангелова 881055119
Ивица Андов 880419578
Влатко Аврамоски 881104471
Фејзула Селимовиќ 880808545
Александра Атанасова 880437398
Игор Атанасовски 880995908
Блаже Јованов 880750664
Бојан Василовски 881108639
Зејније Аљими 880971304
Силвија Думалоска 880623270
Латинка Ѓоргиева 880604969
Павлина Велкова 880683142
Никола Анаќиев 880555542
Бесник Ислами 880717348
Мартин Ангеловски 880719692
Александар Алексовски 880546331
Марко Велковски 881004995
Нада Здравковска 880971715
Биљана Арсовска 881097478
Џанис Абаз 880149615
Дине Ристов 880124339
Ерџан Алиоски 881108697
Антонио Апостоловски 880903149
Наил Асанов 881028599
Петар Ангеловски 880971582
Цветанка Зупова 880257361
Даница Ивановска 880162142
Ѓунеш Аметовски 881104905
Блаже Настов 881107397
Трајко Станков 880132910
Фуркан Имери 880195151
Афродита Ајдароска 880451837
Стефан Андовски 880540010
Бети Илиевска 880885568

Добитници на велосипед – BISAN – 29″ – 18″/46 – MTS 4600-MD:

Мики Ангеловски 880333311
Игор Божиновски 880576039
Милутин Петров 880146278
Влатко Василески 881040085
Ирина Блажевска 880414858

Добитниците на наградите можат да ги подигнат наградите лично, во просториите на Организаторот и при тоа се должни да приложат и валиден документ за идентификација.

 

 

 

 

Извор: ИутеКредит Македонија 

Прочитајте

МЗШВ: Бачовски – Земјоделците навремено ги добиваат заслужените субвенции, обезбедуваме годишна...

0
Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој денеска ја реализираше досега најголемата поддршка за тутунопроизводителите, вредна близу 1.5 милијарди денари, кон 14.300...