spot_img
spot_img

Карпош: Бесплатни, анонимни групи за поддршка на жени жртви на семејно насилство

ОпштиниКарпош: Бесплатни, анонимни групи за поддршка на жени жртви на семејно насилство

Најчитано

Општина Карпош во соработка со психолошкото советувалиште “Себе Сложувалка,, од наредниот месец, организира бесплатни, анонимни групи за поддршка на жени жртви на семејно насилство, жителки на Карпош.
Заинтересираните ќе може да се јават на 071/771-420 и да го резервираат своето место во групата.
Сесиите ќе се одржуваат два пати во месецот на следните датуми:
– Мај – 15ти и 25ти
– Јуни – 15ти и 25ти
– Јули – 15ти и 25ти
– Август – 15ти и 25ти
– Септември – 15ти и 25ти
– Октомври – 15ти и 25ти
– Ноември – 15ти и 25ти
– Декември – 15ти и 25ти
Локација за сесиите: ул. Прашка бр.13 (Тафталиџе 1)
Линк за повеќе инфо:  https://bit.ly/3GXctQe
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000